Perjantain teatteritunnilla oli tarkoituksena saada koko näytelmä valmiiksi mutta koska me ollaan vähän seko ryhmä niin eihän se vielä valmistunut. Kerrataanpas nopeasti tapahtumat.

VAROITUS! SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA!

Henkilöt;

  • Opettaja Linkola
  • Rehtori(en muista nimeä)
  • Lilja, oppilas
  • Noora, oppilas
  • Ida, oppilas
  • Antti, oppilas
  • Viljo, oppilas (<-That's me! Oon muuten ainoa tyttö, joka esittää poikaa paitsi rehtorin esittäjä)
  • Matti, oppilas
  • Sini, oppilas
  • Ja näiden lisäksi on "Tytti", muoviluuranko, rouva Linkolan entinen jälki-istuntoon jäänyt oppilas sekä  vahtimestari, mutta hän lopetti teatterin. ;(

-Alussa oppilaat joutuvat sisäoppilaitokseen, jossa odottaa hullu opettaja jolla on viikko elinaikaa ja juopotteleva kauhutarinoita kertova rehtori.

-Oppilaat polttavat matematiikan tunnilla kun open silmä välttää xD ja opettaja takavarikoi tupakat. Tunnin loputtua pissikset etsivät tupakoita open pöydältä, mutta löytävät sen sijaan uhkauskirjeen, jossa lukee; "Jos et tee sitä, sinulla on viikko elinaikaa".

-Seuraavana aamuna Tytti on kadonnut. 

-Oppilaat lähtevät suunnistamaan liikuntatunnilla. Pojat ja tytöt jaetaan kahteen ryhmään. Molempien ryhmien jäsenet lähtevät kaikki eri suuntiin. Noora eksyy metsään.

-Mystinen naamaripäinen kidnappaaja sieppaa nooran pimeässä metsässä.

-Rehtori kertoo lapsille kummitustarinoita ja esittää olevansa sijaisena. Ope saapuu paikalle ihmetellen, että mitäs se reksi puuhaa hänen pöytänsä ääressä.

-On ilta. Ida ja Lilja tulevat uupuneina tyttöjen huoneeseen. Alkaa kuulua pelottavaa ääntä. Pojat säntäävät naamarit päässä(samanlaiset kuin kidnappaajalla) pelottelemaan tyttöjä. Pojat lähtee haukkuen tyttöjä pelkureiksi ja lapsellisiksi.

-Ida lähtee läksyttämään poikia. Lilja jää yksin. Nurkkaan on jäänyt joku naamaripäinen heppu. Liljakin siepataan.

 

-Oppilaat ovat päässeet paikkaan, jossa kidnapatut ovat. He ovat peloissaan. Jostain kuuluu avunhuutoja.

-Nuoret huomaavat nurkassa lymyilevän kidnappaajan ja tunnistavat hänet heti. Ida repii naamarin pois kidnappaajan kasvoilta. Sieppaaja onkin opettaja!

-Sillä välin Matti on päästänyt kaikki vapaiksi.

-Pissis kuulustelee opettajaa, joka tunnustaa tehneensä vain töitä reksille.

-Rehtori pelmahtaa huoneeseen. "Kuinka työ sujuu, Linkola? Mitä? He ovat vapaina?!"

-Linnea sanoo rehtorille, että kaikki tietävät jo kaiken.

-Rehtori yrittää paeta, mutta linkuttavan jalan vuoksi rehtori kaatuu maahan. "Olen pahoillani", rehtori sanoo viimeisillä voimillaan.

-Rehtori on kuollut.

THE END