Eilen, lauantaina käytiin äidin kanssa Helsingin messukeskuksessa kirjamessuilla. Samalla siellä oli myös Ruoka, viini ja hyvä olo-messut ja Musiikkimessut.

Kirjamessut: Oli ihan kivaa, vaikka äidin kanssa olikin välillä vähän tylsää kun sillä oli vähän "vauhti päällä" xD. Olisin halunnut kaikki viivit ja wagnerit ja tatut ja patut. Äiti shoppaili kirjoja oikein urakalla: 3 aikuisten kirjaa ja 1 lasten kirja(HIPPU - näköispainos vuodelta 1967!) Minulla on sellainen tapa "keräillä" kirjailijoita, eli kaikki kirjailijat, jotka olen nähnyt livenä. Kokoelmaan kuuluu:

  • Sofi Oksanen
  • Hal Duncan(semmonen skottikirjailija)
  • Milla Paloniemi

Kummallista, kaikki naiskirjailijat näyttää paljon pitemmiltä TV:ssä kuin oikeasti. Luulon Milla Paloniemen ollen lähemmäs kahta metriä, mutta se oli suunnilleen mun kokonen, ellei jopa pienempi.

Musiikkimessut: Musamessuilla oli kaikenlaista musakkia. Itse en oikein tykännyt. Messujen helmi olivat vauvojen rokki -paidat, -bodyt ja -myssyt(aiheina mm. The Ramones, Guns n Roses, yms.).

Ruoka, viini ja hyvä olo: Ah, sitä maistiaisvuorta! Hunajaa, makkaraa, valkosipulikastiketta, suklaita, kahvia, juustoja ja hilloja. Olisin halunnut maistaa kaikkia, mutta äippä ei jaksanut jonottaa herkkuja joten menimme aika nopeasti eteenpäin. Sain messulahjaksi Käsintehty Minttu Maitosuklaalohko-pussin. Nam!